..je ukratko rečeno-spas!

To jest, naravno, ako NE želite :

  • Izgubiti gomilu vremena

  • Izgubiti gomilu novca

  • Izgubiti živce

Konzultacija..

Zamislimo ovu situaciju - Vi otvarate ugostiteljski objekt. Ili ga preuređujete, ili unapređujete, ili…

I recimo, na tren, da ste riješili sve dozvole, papire i papiriće, da su radovi izvršeni na vrijeme, da je sve kao u bajci! Uopće se niste nervirali ni oko čega (ma ne, nikako!) i onda - odlučite da Vašim gostima želite priuštiti zvjezdani gastronomski doživljaj - u prijevodu - osim vrhunske ponude ‘slane’ kuhinje, služit ćete i vrhunske slastice! Sve pet!

Eh - ALI! Da, to “ali” je veliko kao kuća jer odjednom saznate da su za pripremu slastica potrebni neki POSEBNI strojevi, pa da MORATE imati šoker, pa da su slastičarski limovi DRUGAČIJIH DIMENZIJA od gastro limova, pa…ajme!!

Živci su na 200%, bjesomučno pretražujete internet i onda saznate da - na primjer, jedna te ista tvrtka proizvodi ni manje ni više nego 24 razna modela šokera?! Koji Vama treba, kojih dimenzija, koje zapremine..?!! Razlike u cijenama su astronomske, potrošnja struje također, servis, održavanje…upomoć!!

Pretpostavljam da ne želite, zar ne?

A to su samo šokeri! Što je s konvektomatima? Eh, tu je situacija još bolja - ima ih ‘samo’ 48 modela (od samo jednog proizvođača), šala mala!

A kalupi? Pribor? A tek vage (slastičarstvo traži preciznost u gram, tu nema improvizacije!) Gdje ćete nabaviti najbolju čokoladu po najboljoj cijeni? Gdje naći najbolje pistacije, ili mahune vanilije s Tahitija, gdje najpovoljniji maslac ili..?!

Pa čak i kada sve to nabavite, što ćete sa svom tom opremom raditi, gdje su recepti, normativi? TKO će sve te slastice izrađivati, tko će te ljude educirati?!

Slutim da odgovor znate, zar ne? Ja i mojih 15 godina iskustva u apsolutno svim oblicima i vidovima slastičarskog zanata, od krafne do entremeta, od pjenjače do proizvodnog industrijskog pogona, ukratko - od A do Ž, stojim Vam na raspolaganju!

Javite se, tu sam za Vas!